Feghouli, Malatyaspor maçı kadrosunda yok!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında BTC Türk Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Sarı-kırmızılılar karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlarken Cimbom'da kamp kadrosu da belli oldu. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Younes Belhanda'nın yanı sıra Sofiane Feghouli ve Selçuk İnan da maç kadrosunda yer almadı.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı Club Brugge maçının dönüşünde Süper Lig'de 4. haftada BTC Türk Yeni Malatyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray'da maçın hazırlıkları bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan idmanla tamamlandı. Cimbom zorlu karşılaşma için Malatya'ya gidecekken  kamp kadrosu da belli oldu. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Younes Belhanda'nın yanı sıra kaptan Selçuk İnan ve Sofiane Feghouli de Malatyaspor maçı kadrosunda yer almıyor. 

FEGHOULI YERİNE EMRE MOR
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Yeni Malatyaspor deplasmanında Sofiane Feghouli yerine Emre Mor'a ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. Emre Mor, Club Brugge maçından sonradan oyuna girmiş ve maça hareketlilik getiren isim olarak beğeni toplamıştı. 

Galatasaray'ın kamp kadrosu şu şekilde: 
Muslera, Şener, Emre, Ahmet Çalık, Seri, Adem Büyük, Falcao, Babel, Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Mariano, Andone, Luyindama, Okan Kocuk, Marcao, Taylan, Nagatomo, Nzonzi, Emre Mor, Lemina. 

Editörlerimizin Yeni Malatyaspor maçı değerlendirmesi için: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0