Felipe Melo: Galatasaray'a gelmeden önce PSG ile anlaşmıştım

felipe melo
Galatasaray taraftarının unutmadığı isimlerden olan Felip Melo, İtalya basınına önemli açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız, Galatasaray'a transfer sürecini anlatırken Paris Saint Germain ile anlaştığını ancak sonrasında işlerin değiştiğini ifade etti.

Galatasaray'da dört sezon forma giyen ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Felipe Melo, Tutto Juve adlı internet sitesine önemli bir itirafta bulundu. Kariyerine Palmeiras'ta devam eden Brezilyalı yıldız, sarı-kırmızılı formayı giymeden önce Paris Saint Germain ile anlaştığını açıkladı. Melo konuyla ilgili, "Juventus, beni kiralamak istediğinde PSG'ye gidebilirdim. Leonardo'yla konuşmuş ve her konuda anlaşma sağlamıştık. Ancak Galatasaray'ın bir anda devreye girmesiyle işler değişti." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE ÇOK FARKI BİR DENEYİMDİ
PSG ile Galatasaray arasında seçim yapmanın kariyerinde şu ana dek verdiği en zor karar olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, "Türkiye, benim için çok farklı bir deneyimdi. Orada başka hiçbir ülkede elde edemeyeceğim cinsten tecrübeler edindim." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0