Galatasaray taraftarını üzen durum..

Galatasaray'da transferin son günlerinde yaşanan hareketlilik yüzünden yabancı sınırı kontenjanı dolmuştu. Bu yabancı sınırı nedeniyle lisansı dondurulan ve başka takıma gönderilemeyen Martin Linnes, dün akşam mücadeleyi yerinden takip etti. Tecrübeli futbolcunun moralsiz görüntüsü sosyal medyada taraftarları üzen konuların başında geliyordu..

Milliyet'in haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu'na verilen 28 kişilik listede yer almayan Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Martin Linnes, takımını yalnız bırakmıyor. Devre arasına kadar Galatasaray forması giyemeyecek olan Norveçli oyuncu, takımının dün akşam Kasımpaşa ile oynadığı müsabakada tribündeki yerini alarak arkadaşlarına destek verdi. Başarılı futbolcu mücadeleyi ailesiyle birlikte takip etti.

Norveçli futbolcu, listede 14 yabancı futbolcu bulunduğu için yer alamamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0