İmparator takımına emretti: Önde basın!

Süper Lig'de haftanın en önemli karşılaşması olan Galatasaray - Fenerbahçe maçında cezası nedeniyle kulübede olmayacak olan teknik direktör Fatih Terim, hafta boyunca oyuncularıyla yaptığı çalışmalar sonunda derbi planını belirledi. Oyuncularını sık sık uyaran İmparator, öğrencilerinden maç boyunca önde baskı yapmalarını ve rakiplerine nefes aldırmamalarını istedi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim derbi taktiğini belirledi. Fenerbahçe'nin en büyük zaafının savunmasında olduğunu düşünen başarılı teknik adam oyuncularına "Baskın hücum" emrini verdi. Maçın ilk yirmi dakikasında bulacakları bir golün maçın gidişatını daha da kolaylaştıracağını söyleyen Fatih Terim, son taktik antremanda oyuncularına "Maçta rakibe nefes bile aldırmayacaksınız. Kalemizde tehlike yaşamamanın en iyi yolu, topu kendi yarı alanımızdan uzak tutmak yani maçı rakip sahaya yıkmak. Bunun için de çok koşmalı ve disiplinden kopmamalıyız." sözleriyle seslendi.

SAĞ TARAFTAN YÜKLENİN!
Hafta boyunca kurmaylarıyla birlikte Fenerbahçe'yi analiz eden deneyimli teknik adam, ezeli rakiplerinin zayıf karnının sol taraf olduğunu belirledi. Bu nedenle de hücum bölgesinde sağ taraftan Mariano ve Feghouli'ye özel görevler veren Fatih Terim, oyuncularını da sık sık uyardı. Bu kanattan getirecekleri topları karşılama konusunda rakiplerinin zorluk yaşayacağını düşünen Terim maçın kilidini buradan açmaya çalışacak. Oyuncularına bol bol şut çekmeleri talimatını da verin Terim, Falcao'yu da daha çok topla buluşturmaları gerektiğinin altını çiziyor. Terim, oyuncularına tahriklere kapılmamaları yönünde de ikazlarda bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0