Kadın Basketbol | Botaş Cup'ta ilk galibiyetimizi aldık...


Sezon hazırlıklarını sürdüren ve Botaş Cup için Ankara'da bulunan Sarayın Sultanları, turnuvanın ilk maçında Botaş ile karşılaştı. Yeni transferlerin de süre aldığı maçta sarı kırmızılılar, Ankara ekibini 76-56 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. 

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde etkili bir savunma yapan Galatasaray, hücumda da ritmini bulunca çeyreği 21-12 önde geçti. İyi oyununu ikinci çeyrekte de devam ettiren sarı kırmızılılar, bu çeyrekte de farkı koruyarak soyunma odasına 34-26 önde gitti. 

Üçüncü çeyrekte Cansu Köksal ve Melis Gülcan ile etkili olan Ankara ekibine karşı hücum etmekte zorlanan Sarayın Sultanları, savunmada da gardını indirince Botaş maçın son 10 dakikasına 49-50 önde girdi. Maçın son çeyreğinde Claudia Pop'un etkili hücumları ve Victoria Macaulay'ın pota altındaki üstünlüğü ile skora giden sarı kırmızılılar, savunmada rakibini bir hayli hırpalamayı başardı. Karşılaşmanın son 5 dakikasında üstünlüğü iyice eline alan Efe Güven'in öğrencileri, maçı 76-56 kazanarak turnuvadaki ilk maçında ilk galibiyetini aldı.

Botaş Cup'ın ikinci gününde Galatasaray, yarın Çankaya Üniversitesi ile saat 17.00'de karşı karşıya gelecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0