Levent Şahin: İstediğimiz ve planladığımız oyunu oynayamadık..

Teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle bugün takımın başında görev yapan yardımcı antrenörümüz Levent Şahin, golsüz eşitlikle sonuçlanan Fenerbahçe derbisinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Maç başlamadan evvel beklediğimiz, daha doğrusu motive olup daha yüksek şiddetli oynayacağımızı düşündüğümüz oyunu oynayamadık. Bu çok net şekilde görülmüştür diye düşünüyorum. Sıkıntımız devam ediyor, özellikle orta alandan ön alana topu taşımada sıkıntı yaşıyoruz. Bu böyle devam etmeyecek, en kısa zamanda bununla ilgili çalışmalara başlayarak bundan sonra daha güçlü bir Galatasaray izlettireceğimizi düşünüyorum. Rakibimizin ve bizim girdiğimiz pozisyonlar vardı ancak bugünün hakkı beraberlik diyebiliriz.

Konsantre olarak iyi konsantre olduğumuzu söyleyebilirim ancak bugün böyle oynamamamız gerekiyordu. Sadece söyleyeceğim tek şey, istediğimiz ve beklenen oyunu sahaya yansıtamadık. Bunun haricinde bir şey söyleyemeyeceğim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0