Magdeburger Sigorta, Galatasaray'a sponsor oluyor!

Galatasaray formasına yeni bir sponsor buldu. Geçtiğimiz günlerde lig maçları için 18 milyon TL karşılığında Terra Pizza ile anlaşan Cimbom, forma kol sponsorluğu için de Magdeburger Sigorta ile anlaşmaya vardı. 

Geçtiğimiz gün yeni transferleri için Ali Sami Yen'de görkemli bir imza töreni düzenleyen Galatasaray'da futbolcuların giydiği formalarda bir ayrıntı dikkat çekti. Cimbom'da formaların kol kısmında Magdeburger Sigorta yazarken yeni bir sponsorluk anlaşması yapıldığı da ortaya çıktı. Forma göğüs sponsorluğu için ligde Terra Pizza, Avrupa maçlarında ise Türk Hava Yolları ile anlaşan Cimbom, forma kol sponsorluğunda da Magdeburger Sigorta ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmıızılıların bu anlaşmadan 6 milyon TL kazanacağı öğrenildi. 

FORMALARDA SADECE TERRA PİZZA YAZACAK
Öte yandan, Galatasaray'ın Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndaki forma göğüs sponsoru olan Terra Pizza'nın formalarda altta Pizza-Pizza yazması tepki toplamıştı. Sarı-kırmızılılarda Ali Sami Yen'de yapılan imza töreninde formalarda sadece Terra Pizza yazdığı ve alttaki Pizza-Pizza yazısının kaldırıldığı gözlemlendi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0