Mehmet Demirkol: Bu bütçeye bundan iyi takım yapılamaz!

Mehmet Demirkol, beIN Sports'ta yayınlanan beIN Manşet programında 4 büyük takımın transfer süreçlerini ve oluşan takımlarını değerlendirdi.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları:

Galatasaray takımı değiştirdi. Bu bütçeye bundan iyi takım yapılamaz. Stoper rotasyonunda hem formsuzluk var, hem derinlik az ama orta saha ve hücum hattına bakıldığında Fatih Terim'in elinde çok opsiyonlu, çok iş yapacak bir takım ortaya çıktı.

4-4-2'de oynayabilir Galatasaray, 4-2-3-1 oynayabilir. 4-3-2-1, 4-3-1-2 oynayabilir. Her şeyi yapabilir. Savunmada derinlik az ama ön tarafta çok seçenek var. Say say bitmiyor.

"ADEM, 1 NUMARALI İSYAN EDEN ADAM"
Adem'e sıra gelmiyor. Yerli kontenjanından 1 numaralı isyan eden adam. Son Kayseri maçından sonraki ruh halini görebiliyorsun.

"FATİH HOCA'NIN ELİ KOLU BAĞLI DEĞİL"
Galatasaray'da ne eksik diye soruyorsan? Stoper rotasyonu ve formu. Önde kanatta hızlı oyuncu yok. Rodrigues ve Onyekuru gibi oyunculara alışmıştı bu takım. Bu tip bir oyuncusu yok. Bunun dışında opsiyonu bol. Fatih Hoca'nın eli kolu bağlı değil.

"TAYLAN, KENARDA OTURACAK OYUNCU DEĞİL"
Taylan Antalyalı yedek bir oyuncu değil. Kenarda duracak oyuncu değil. Ligin yarısında görev alabilir. Şampiyonlar Ligi'ndeki, Avrupa'daki gidişe göre. Çok opsiyon var.

"FATİH HOCA FORMDA DEĞİL"
Bir de Fatih Hoca'nın formu var. Formumun zirvesinde olduğunu düşünmüyorum. Sahanın içiyle ilgilenmek. Bu daha önemli. Hoca, yine Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Hakkını arayacaksın ve problem olduğunda seslendireceksin. Fatih Hoca, geçen sene 10 küsür maç kaçırdı. Bir spesifik konuyla ilgili itirazı varsa seslendirecek ama Kayseri maçı sonunda olduğu gibi, faydasını çözebilmiş değilim.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0