Mustafa Cengiz: Parçalaya parçalaya şampiyon olacağız!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim'e verilen cezayla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın 5. yıldıza yürüşünün engellenemeyeceğini belirten Cengiz, bariyerleri parçala parçalaya şampiyon olacaklarını da söyledi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:
Galatasaray'a, yönetimimize ve sevgili hocamıza karşı kurulan tüm şer odaklarına rağmen Galatasaray şampiyonluk yürüyüşüne devam edecektir. Ellerinden ne geliyorsa arkalarına koymasınlar. Bu yarış içinde dün TFF'nin elimize ulaşan gerekçeli kararında hocamızın demokratik doğal tepkisinin sanki TFF'ye söylenmiş gibi algılanmasını da hayretle karşıladık.

ASLANIN DURUŞU BİLE GEREKLİ MESAJI VERİR
Oysa hocamızın verdiği tepki tamamen demokratik, bir yeri hedef almayan, Galatasaray'a karşı şiddetle artan tepkilere bir tepkidir. Kurulan bütün tuzaklara, tenha koridorlarda sinsice yapılan planlara karşı mücadelemizi verip, mayısta inşallah ipi yine göğüsleyeceğiz.Biz bu yürüyüşümüzden asla vazgeçmeyeceğiz. Aslanın duruşu, görünüşü bile gerekli mesajı verir. Hele aslan bir kükrerse düşmanları kendi seli içinde boğulur gider. Galatasaray demokratik haklarını her zaman yerine getirecektir. akimler sadece Berlin'de değil, İstanbul'da da, Ankara'da da var. Şer odakları ellerinden geleni arkalarına koymasınlar. Galatasaray'ın  şampiyonluğa yürüyüşünü kimse engelleyemeyecek.

PARÇALA PARÇALAYA ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Hocamızın tepkisi doğaldı. Bizim senkronize, planlı bir hareketimiz yok. Nasıl taraftarımız doğal bir tepki veriyorsa, biz de doğal tepki veriyoruz. Biz sadece bu armaya gönül vermiş milyonların temsilcisiyiz. Hocamız da icracısı.Yardımcımıza da 19.500 TL gibi anlamlı bir ceza verildi. Cezalar bizi yıldıramaz. Cezalar bizi bir araya getirir. Lütfen bu kötü yolları bıraksınlar. İstiyorlarsa devam etsinler, biz milyonların temsilcisiyiz. Mayıslar bizimdir. Galatasaray'ın 5. yıldıza yürüyüşünü kimse engellemeyecek. Bariyerleri parçalaya parçalaya yine biz şampiyon olacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0