Nzonzi'nin performansı alkış aldı..

Dün akşam Club Brugge karşısında tatminkar bir futbol ortaya koyan ve Jan Breydel Stadı'ndaki mücadeleden 1 puanla dönen Galatasaray'da orta sahada görev alan isimlerin performansları beğenilirken özellikle Fransız yıldız Nzonzi'nin sergilediği mücadele taraftarlardan tam not aldı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Roma'da oynadığı futbolla burun kıvrılan Steven Nzonzi Galatasaray'da kendisine geldi. Boyu ve fizik kapasitesiyle Vormer – Vanaken ikilisine geçit vermeyen Fransız kule, ilerleyen haftalarda teknik direktör Fatih Terim'in saha içerisindeki en büyük silahlarından biri olacak gibi gözükürken, tecrübeli oyuncunun hırslı yapısı taraftarların takdirini kazandı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, hücuma çıkışlarda yapılan tüm hataları kapatırken, adım atmadık yer bırakmadı. Yüksek pas isabetiyle oyunun geniş alana yayılmasını sağlayan Nzonzi, top rakibe geçtiğinde yerden ve havadan rakiplerine geçit vermeyerek sahanın en iyilerinden biri oldu.

NZONZİ HEM ORTA SAHADA HEM DE DEFANSIN YANINDA
Geçtiğimiz sezon 30 milyon Euro bonservisle transfer edilmesinin ardından gösterdiği performansla Roma taraftarlarının burun kıvırdığı ve büyük tepki gösterdiği Nzonzi'nin yeni takımı Galatasaray'da form grafiğinin yükselmeye başlaması dikkatlerden kaçmazken, Fransız milli futbolcunun bedavaya transfer edilmesi yönetimin hanesine büyük bir artı olarak yazıldı. Kesici özelliğinin yanı sıra topu da iyi kullanan Nzonzi, yanında oynayan Seri – Lemina – Feghouli gibi yıldızlara da yardım ederken, oyuncunun zaman zaman Luyindama – Marcao ikilisinin yanına gelmesiyse teknik direktör Fatih Terim'i bir hayli memnun etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0