ÖZEL | FIBA'daki dosyalar kapanıyor!

Galatasaray Doğa Sigorta yeni sezon öncesinde geçtiğimiz gün lansman düzenlerken geçmiş dönemde oyunculara yapılmayan ödemelerden dolayı kulübe gelen transfer yasaklarıyla ilgili Ömer Yalçınkaya, FCN Blog'a önemli açıklamalarda bulundu. Yalçınkaya, yeni sezona temiz bir şekilde girmek istediklerini ifade ederken FIBA'da 1 dosyalarının bulunduğunu ve onun da kapatılacağını söyledi.

Galatasaray Doğa Sigorta'da geçmiş dönemde oyunculara yapılmayan ödemeler sebebiyle FIBA'dan kulübe transfer yasağı gelirken şube yöneticisi Ömer Yalçınkaya, yeni sezona girmeden bu yasakların kaldırılacağını ifade etti. FCN Blog'a konuşan Yalçınkaya, "FIBA'daki bütün dosyalarımız kapanıyor. Son 1 tane dosyamız kaldı. Onu da birkaç gün içerisinde kapatacağız. Biz artık yeni sezona temiz girmek istiyoruz ve gelirlerimizi giderlerimize eşit olduğunu hesap ederek bir noktaya gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0