ÖZEL | Ömer Cansever: Dünya çapında önemli bir derbi.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'yi konuk edecekken dev derbi öncesinde sarı-kırmızılıların yönetim kurulu üyesi Ömer Cansever, derbiyi FCN Blog'a değerlendirdi. Dünya çapında bir derbi olduğunu belirten Cansever, iyi oynayan kazansın ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynanacak olan dev derbiyi Galatasaray yöneticisi Ömer Cansever ile konuştu. Dev derbide stadın kapalı gişe olacağını söyleyen Cansever, "Galatasaray-Fenerbahçe derbisi dünya çapında önemli bir derbi. Türkiye'nin en önemli derbisidir. İki takım da geçmişi kuvvetli ekipler. Taraftarımız maça yoğun ilgi gösterdi. Ali Sami Yen full olacak, bilet yok. İyi oynayan kazansın diyeceğiz, başka söyleyecek bir şey yok. İnşallah biz kazanırız tabii ki." ifadelerini kullandı. 

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0