Radamel Falcao Kasımpaşa karşısında sahada!

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucu kadroya kattığı ve tüm camiada heyecan yaratan Radamel Falcao takıma çabuk uyum sağladı. Antrenmanlarda attığı gollerle dikkat çeken Kolombiyalı futbolcunun fiziki açıdan iyi durumda olması teknik ekibi de sevindirdi. Teknik Direktör Fatih Terim'in de Falcao'ya Kasımpaşa karşısında forma şansı vermesi bekleniyor.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'ın flaş transferi Radamel Falcao'nun fizik açıdan beklenenden hazır olması teknik heyet tarafından büyük mutlulukla karşılandı. Sarı kırmızılı yeni yıldız hazırlık karşılaşmasında iki gol atarken, idmanlarda da büyük beğeni kazandı. Fransa'da bu sezon Monaco formasıyla ligde görev yapmayan 33 yaşındaki Kolombiyalı yıldızın buna karşın hazır olduğu ve teknik direktör Fatih Terim'in, tecrübeli futbolcuya hemen şans vermeyi planladığı bildirildi. Haftanın açılış maçında Cuma günü evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da yıldız oyuncunun ilk 11'de görev yapması bekleniyor. Galatasaray taraftarının Radamel Falcao beklentisi de böylece karşılık bulmuş olacak. Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki maçın cuma günü olmasına karşın taraftarların müsabakaya yoğun ilgi göstermesi ve Falcao'nun sarı-kırmızılı formayla ilk maçını kaçırmaması bekleniyor.

Sarı kırmızılı idareciler de Kasımpaşa karşılaşmasına 50 binin üzerinde taraftar bekliyor. Galatasaray taraftarının da Falcao için özel pankartlar hazırladığı kaydedildi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0