Şansal Büyüka: Fatih hoca olsa nefesi bile yeter!

Şansal Büyüka, Galatasaray'ın performansını Milliyet Gazetesi'ndeki köşe yazısında değerlendirdi.

Büyüka, yazısının bir bölümünde sarı-kırmızılıların ligde aldığı kötü performansa dair, "Galatasaray’da son yılların en iyi kadrosu var. Ama sahada son yılların en iyi Galatasaray’ı yok. Bu olabilir, futbolda var böyle şeyler. Benim şaşırdığım, Galatasaray takımımının yeterli coşkusu, hevesi, hırsı, öfkesi yok. Fatih Terim takımlarında her şey olur, bu olmaz. Terim’in takımı coşkusuz olmaz. Boğuşur, dövüşür kaybeder. Ama böyle duygusuz oynamaz, oynayamaz, en azından hoca buna izin vermez. Fatih Hoca’nın kulübede olmayışı, futbolcuları olumsuz mu etkiliyor acaba? Hani “gözden ırak olan, gönülden de ırak olur” mu diye düşünüyorlar?" yorumunda bulundu.

"FATİH HOCANIN NEFESİ YETER"

Usta gazetesci, yazısının devamında Fatih Terim'in yedek kulübesinde olmasının önemine değinerek, "Fatih Hoca sahada olsa nefesi bile yeter. O elleri-kolları bile yeter. Zaten futbolcuların tek gözü saha kenarında... Fatih Hoca, haklı ya da haksız elbette tartışılır ama, mutlaka daha fazla kulübede olmalı... Hatta her maçta kulübede olmalı... Tribündeki Fatih Hoca’nın ne kendine, ne takıma yararı var... Sahaya in, sahada kal Hocam..." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0