STSL | 3 puana nefesimiz yetmedi..

Galatasaray 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 5.hafta mücadelesinde BtcTurk Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Ömer Bayram'ın ortasında Jean Michael Seri'nin kafa vuruşuyla öne geçen Galatasaray, maçın son dakikalarında gelen Guilherme'nin golüne engel olamadı. Her iki takımın da 1'er puan aldığı mücadelenin hikayesini sayılar ve istatistiklerle sizler için derledik;

3: Maçın en çok adam geçen ismi girdiği 3 adam geçme denemesinin 3'ünden de başarıyla çıkan Fofana oldu. Fofana'yı girdiği 2 adam geçme denemesinden de başarıyla çıkan Ryan Babel takip etti.

4: Arda kardeşler çaldığı faullerin 4'ünde oyuncuları sarı kartla cezalandırdı. Yeni Malatyaspor 1 kez sarı kart görürken Galatasaray 3 kez sarı kartla cezalandırıldı. Yeni Malatyaspor'da Acquah sarı kart görürken Galatasaray'da Ömer Bayram, Adem Büyük, Şener Özbayraklı sarı kart gördü.

4: Yan hakemler toplam 4 kez ofsayt bayraklarını kaldırdılar. Ofsayt düdüğü 2 kez Galatasaray için çalarken 2 kez Yeni Malatyaspor için çalındı.

4: Maçın en çok şut çeken ismi 4 şut çeken Adis Jahovic oldu. Jahovic'in çektiği 4 şutun 1 tanesi kaleyi buldu. Galatasaray cephesinde en çok şut çeken isim Ryan Babel olurken, Hollandalı futbolcu rakip kaleye 3 şut çekti. Babel'in 1 şutu kaleyi buldu.

9: Galatasaray rakip ceza sahasına toplam 9 orta açtı bu ortaların 5'i isabet bulurken %56 oranında başarı sağlandı. Yeni Malatyaspor ise Galatasaray ceza sahasına 30 orta açtı ve bu ortaların 8'i isabet buldu. Ev sahibi takım %27'lik bir başarı sağladı.

11: Maçta toplam 11 kez korner kullanıldı. Bu kornerlerin 8'ini Yeni Malatyaspor kullanırken 3 tanesini Galatasaray kullandı.

11: Takımlar birbirlerine neredeyse eşit pas arası yaptılar. Galatasaray toplam 11 kez pas arası yaparken Yeni Malatyaspor 10 kez pas arası yaptı. Maçın en çok pas arası yapan ismi 4 kez başarılı pas arası yapan Robin Yalçın oldu.

12: Zorlu mücadelede Galatasaray rakip kaleye toplam 12 şut çekti. Bu 12 şutun 3'ü kaleyi bulurken 1 tanesi de ceza sahası dışından çekildi. Ev sahibi 16 şut çekerken 4 şut isabeti buldu. Çekilen 16 şutun 7 tanesi de ceza sahası dışından çekildi.

16: Maçın en çok hatalı pas atan ismi 16 kez hatalı pas atan Fernando Muslera oldu. Muslera'yı 15 kez hatalı pas yapan Acquah takip etti.

21: Galatasaray toplam 21 defa defanstan top uzaklaştırarak iyi bir savunma performansı gösterdi. Ev sahibi ekip 8 kez top uzaklatırarak Galatasaray'ın gerisinde kaldı.

32: Zorlu mücadelede hakem Arda Kardeşler tam 32 kez faul düdüğünü çaldı. Her iki takımda 16 kez faulle cezalandırıldı.

%46: Girilen hava topu mücadelelerinde Galatasaray %46'lık başarılı sağlarken ev sahibi Yeni Malatyaspor hava toplarının %54'ünden başarıyla çıktı.

%47: Takımların girdikleri ikili mücadelelerde Yeni Malatyaspor daha başarılı oldu. Girilen ikili mücadelelerin %47'sinden Galatasaray başarıyla çıkarken %53'ünden Yeni Malatyaspor galip çıktı. Maçın en çok ikili mücadele kazanan ismi girdiği 17 ikili mücadelenin 11'ini kazanan Adis Jahovic oldu.

%49: Zorlu mücadelede Galatasaray topa rakibine oranla daha az sahip oldu. Mücadelede top %49 oranda Galatasaray'da kalırken %51 oranda Yeni Malatyaspor'da kaldı.

54: Maçın en yüksek başarılı pas atan ismi 54 kez başarıyla topu arkadaşlarına kazandıran Acquah oldu. Yeni Malatyasporlu futbolcuyu 47 başarılı pas atan Jean Michael Seri takip etti.

%58: Sarı kırmızılı takımların mücadelesinde Galatasaray %58 oranında top kapma başarısı gösterirken Yeni Malatyaspor %62 oranında top kapma başarısı gösterdi. Maçın en çok top kapan isimleri 2 kez top kapan Christian Luyindama, Ömer Bayram, Adem Büyük oldu.

67: Zorlu mücadelede en çok topla buluşan isim Yeni Malatyaspor'dan Issam Chebake oldu. Chebake maç boyu sahada kalırken 67 kez topla buluştu. Onu 90 dakika sahada kalan ve 66 kez topla buluşan Marcao takip etti.

%77: Malatya'da her iki takımda yüksek pas başarı yüzdesiyle oynadı. Her iki takımda attığı pasların %77'sini başarıyla takım arkadaşına ulaştırdı.

%87: Maçın yüksek yüzdeli pas yapan ismi Galatasaray'dan Şener Özbayraklı oldu. Şener, attığı 23 pasın 20'sini arkadaşlarına başarıyla ulaştırarak %87'lik başarı sağladı.

300: Galatasaray zorlu mücadelede tam 300 pas yaparken ev sahibi 295 pas yaptı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0