STSL | Cimbom, Malatya deplasmanında!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında BTC Türk Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. 22 Eylül Pazar günü saat 19:00'da oynanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Zorlu karşılaşma öncesinde Cimbom'da Younes Belhanda, Sofiane Feghouli ve Selçuk İnan maçın kadrosuna alınmadı. Karşılaşma öncesi bilinmesi gerekenler şu şekilde:

2 SEZONDUR MALATYA'DA KAZANAMIYORUZ
Spor Toto Süper Lig'de iki ekip ilk kez 2 sezon karşı karşıya gelmişti ve bu maçları kendi sahasında oynayan takımlar kazanmayı başarmıştı. Cimbom, 2 yıldır Malatya deplasmanından yenilgi ile dönüyor. Galatasaray, Süper Lig'de geçen sezonun başından itibaren oynadığı 19 deplasman maçının yarısından fazlasında puan kaybetti. Cimbom bu maçlarda 8 galibiyet alırken 6 yenilgi yaşadı. Öte yandan, Yeni Malatyaspor evindeki son üç lig maçının ikisini kaybetti. Yeni Malatyaspor bu sezon ligde gole çevirme oranı en yüksek üçüncü takım iken (%21,3), Galatasaray en düşük beşinci takım konumunda (% 10,9).

EMRE MOR İLK 11'E GİRİYOR
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Younes Belhanda'nın yanı sıra kaptan Selçuk İnan ve Sofiane Feghouli de Malatyaspor maçı kadrosunda yer almıyor. Fatih Terim'in Yeni Malatyaspor deplasmanında Sofiane Feghouli yerine Emre Mor'a ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. Emre Mor, Club Brugge maçından sonradan oyuna girmiş ve maça hareketlilik getiren isim olarak beğeni toplamıştı. 

DERBİ ÖNCESİ SON SINAV
Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'de konuk edecek olan Galatasaray, zorlu derbi öncesinde son sınavına Malatya deplasmanında çıkıyor. Cimbom ligde geride kalan 4 haftada 2 galibiyet - 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile toplam 7 puan topladı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 5 gol atarken kalesinde de 5 gole engel olamadı. 

Editörlerimizin Yeni Malatyaspor maçı değerlendirmesi için;

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0