STSL | Galatasaray kötü oynasa da kazandı..

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen'de Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Cimbom düşük tempoda geçen ve kötü bir futbolun oynandığı maçta rakibini Radamel Falcao'nun 38. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray ligdeki puanını 7'ye yükseltirken Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Club Brugge maçı öncesinde de moral kazandı.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Feghouli, Belhanda, Babel, Falcao ilk onbiriyle başladı. Maç düşük tempoda geçerken 18. dakikada Falcao'nun ceza sahası içinden enfes şutu az farkla auta çıktı. 30. dakikada Galatasaray'da Ömer Bayram oyuna girerken Lemina oyundan çıktı. 34. dakikada Marcao sarı kart gördü. Cimbom aradığı golü 38. dakikada El Tigre ile buldu. Radamel Falcao'nun sert vuruşu savunma çarptı ve ağlarla buluştu. 40. dakikada Babel'in ceza sahası dışından sert şutu az farkla auta çıktı. İlk yarıda başka gol olmadı ve Galatasaray soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

İkinci yarıda da istenen oyunu sergileyemeyen Aslan, 50. dakikada Marcao ile gole yaklaştı. Belhanda'nın serbest vuruştan adrese teslim ortasında Marcao'nun enfes kafa vuruşunu kaleci güçlükle çeldi. Sahada oldukça etkisiz bir performans gösteren Galatasaray, pozisyon üretmekte zorlandı. 81. dakikada Feghouli oyundan çıktı, Adem Büyük oyuna girdi. 88. dakikada Ömer Bayram sarı kart görürken, 89'da skandal bir değişiklik geldi ve Ryan Donk, Falcao'nun yerine oyuna dahil oldu. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve maçı Galatasaray 1-0 kazanmayı başararak puanını 7'ye yükseltti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0