Taylan Antalyalı: Bu benim çocukluk hayalimdi.

Galatasaray yeni transferler için Ali Sami Yen'de taraftara açık imza töreni düzenlerken transferin son günü takıma katılan Taylan Antalyalı, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Bu forma altında başarılara imza atmak istediğini ifade eden 24 yaşındaki futbolcu, sezonu şampiyonlukla taçlandıracaklarını da ifade etti.

DAHA ÇOK HEDEFLERİM VAR
Bugün çok mutluyum, transferin son günü de olsa bu camiaya katıldığım için çok mutluyum. Bu benim çocukluk hayalimdi, sonunda bu hayalimi gerçekleştirdim. Ama daha çok hedeflerim var. Bu şanlı parçalı formayı uzun yıllar giyip başarılara imza atmak istiyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz sezon boyunca taraftarımızın desteğiyle devam eder, güzel sonuçlara ulaşırız.

ONLAR BİZİM İÇİN İTİCİ BİR GÜÇ 
Bugün muhteşem bir ortam vardı. Sadece imza töreninde 25000 taraftarımız vardı. Çok büyük bir camiayız, taraftarımız bu camianın en büyük parçası. Sezon içerisinde onlara çok ihtiyacımız olacak çünkü onlar bizim için itici bir güç. Onların da desteğiyle bu sezonu şampiyonlukla taçlandıracağımızı düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0