Türk Telekom Stadı'na Emirates modeli...

Geçtiğimiz hafta, Galatasaray yönetiminin Türk Telekom Stadı'nın kapasitesini 60 bine çıkarmak için çalışmalar yaptığı iddia edilmiş, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'da bu iddiaları doğrulamıştı. Bu çalışmanın detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray Yönetimi, Türk Telekom Stadı'nda 52 bin 650 olan koltuk sayısını 60 bine çıkarmayı planlıyor. Bu çalışmada Arsenal'in stadı, Emirates örnek alınacak... Türk Telekom Stadı'nın Arsenal'e ev sahipliği yapan Emirates Stadı ile aynı yüz ölçümüne sahip olduğunu dikkate alan sarı-kırmızılı yetkililer, Aslantepe'deki 52 bin 650 olan koltuk kapasitesini sezon sonunda artırmaya çalışacak.

60 bin 704 koltuklu Emirates Stadı'nın mimari planlarını İngiltere'den isteyecek Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda 3 santim olan koltuk aralıklarını daraltarak kapasiteyi artıracak. Böylece daha çok gelir elde edilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0