UEFA Gençlik Ligi | Club Brugge'a mağlup olduk...

Galatasaray U19 takımı, UEFA Gençlik Ligi ilk maçında Club Brugge'a konuk oldu. Maça kötü başlayan Cimbom ilk 15 dakika sonunda 3-0 geriye düştüğü maçta rakibine 3-2 mağlup oldu ve gruplara yenilgi ile başladı.

Galatasaray karşılaşmaya  Berk Balaban, Berk Akdemir, Emin Bayram, Metehan Baltacı, Süleyman Luş, Ferhan Evren, Mustafa Kapı, Yunus Akgün, Atalay Yıldırım, Mustafa Fettahoğlu, Erencan Yardımcı ilk 11'iyle başladı. Maça kötü başlayan Cimbom, 6. dakikada De Wolf'un penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düştü. İstediği oyunu sergileyemeyen sarı-kırmızılılar 10. dakikada De Ketelare'nin attığı gole engel olamadı ve skor 2-0'a geldi. Club Brugge, 15. dakikada da Aeltermann'ın attığı golle skoru 3-0 getirdi. Maça kötü giren Cimbom, 20. dakikada Metehan Baltacı ile farkı 2'ye indirdi. İlk yarıda başka olmadı ve soyunma odasına 3-1 ile girildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray, 46. dakikada Yunus Akgün ile skoru 3-2'ye getirdi. İkinci yarıda iyi bir görüntü sergileyen sarı-kırmızılılar beraberlik golü için bastırsa da aradığı golü bulamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0