46 milyon TL'lik ödeme!

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da milli aranın ardından hedef yeniden galibiyet serisi elde ederek şampiyonluk yürüyüşünün startını vermek.. Teknik direktör Fatih Terim milli ara boyunca kurmaylarıyla çalışmalar yaparken, Mustafa Cengiz yönetimi de zorlu maç periyodu öncesinde oyunculara ekonomik doping sağladı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de sona eren milli aranın ardından bir sonraki araya kadar 23 günde 6 maça çıkacak olan Galatasaray'da keyifler yerinde.. Hem lig hem de Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu fikstür öncesinde yönetim üzerine düşeni yaptı. Ligde 7 haftada 10 puan toplayan ve galibiyet serisi hedefleyen Sarı-Kırmızılılarda futbolcuların tüm alacakları ödendi. Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde aralarında Real Madrid ve Beşiktaş maçlarının da bulunduğu zorlu viraj öncesinde oyuncuların geçmiş dönemden bakiyesi bulunan ve bu ay sonuna kadar ödenecek rakamlarını da banka hesabına yatırmış oldu.

Galatasaray yönetimi, oyuncularına 7 milyon euroluk (46 Milyon TL) ödeme yaparken Ekim ayı itibarı ile futbolcularına herhangi bir borcu kalmadı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in yapılan ödemeden oldukça memnun olduğu belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0