Belhanda'yı hırs bastı..

Çene kemiğinden meydana gelen kırık sebebiyle bir süre takımdan uzak kalan ancak daha sonra özel bir maske ile oynayan Younes Belhanda milli arada sakatlığı sebebiyle Fas milli takımından affını isterken, Florya'da çalışmaların tamamında yer aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in hafta içerisinde özel bir görüşme yaptığı yıldız oyuncu antrenmanlardaki hırslı performansıyla dikkat çekti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; milli ara sonrasında Cuma akşamı evinde Sivasspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden Galatasaray’da, en hırslı ve en yüksek tempoda çalışan ismin Belhanda olduğu öğrenildi. Hocası Fatih Terim’in geçtiğimiz günlerde bire bir görüşme yaptığı ve kötü formuna rağmen destek verdiği Faslı futbolcu, Sivas karşısında da ilk 11’de forma giymeye hazırlanıyor. Belhanda’nın fiziksel olarak yükselişi teknik heyeti bir hayli memnun etmiş durumda. Terim, tecrübeli futbolcuyu bu kez rakip kaleye daha yakın oynatarak, onun skora katkısını maksimum seviyeye çıkarmaya çalışacak. 

Younes Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla 7 maçta 602 dakika sahada kalırken, 2 gol - 1 asistlik performans ortaya koydu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0