BSL | Potada derbi heyecanı!

Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı, Basketbol Süper Ligi beşinci hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'yu evinde ağırlayacak. 27 Ekim Pazar günü saat 15.15’te başlayacak olan derbi mücadelesi Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Tivibu Spor 2 (şifreli) ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Emin Moğulkoç, Mehmet Serdar Ünal, Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

LİGDE DÖRT MAÇTA 3 GALİBİYET
Galatasaray Doğa Sigorta, şu an kadar ligde oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile yedinci sırada bulunurken; ligde oynadığı son mücadelede Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’a konuk oldu ve rakibini 67-68’lik skor ile mağlup etti. Takımımızda 21 sayı ile oynayan Aaron Harrison en skorer isim olurken ona 11 sayı ile Tai Webster eşlik etti. Oynadığı son mücadelede 7DAYS EuroCup mücadelesinde Buducnost VOLI'yi ağırlayan takımımız sahadan 84-83'lük galibiyet ile ayrıldı. Takımımızda 20 sayı ile oynayan Greg Whittington en skorer isim oldu. 18 sayı üreten Zach Auguste, 13 sayı kaydeden Aaron Harrison ve 12 sayılık skor katkısı veren Ben Moore, çift hanelere ulaşan diğer oyuncularımız oldu. Takımımız bu sezon çıktığı resmi maçlarda daha oturaklı ve iyi bir oyun sergiliyor. Aaron Harrison önderliğinde iyi bir form grafiği yakalayan Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri, derbide galibiyete odaklanmış durumda.

FB BEKO: DÖRTTE DÖRT YAPTILAR
Zeljko Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe Beko ligde oynadığı 4 maçta aldığı 4 galibiyetle ikinci sırada bulunuyor. Ligde oynadığı son mücadelede Bahçeşehir Üniversitesi ile karşılaşan Fenerbahçe Beko, sahadan 74-60'lık galibiyet ile ayrıldı. Rakibimizde 13 sayı üreten Jeffrey Lauvergne takımı adına en skorer isim olurken ona 12 sayı ile Berkay Candan ve 10 sayı ile Sloukas eşlik etti. Fenerbahçe Beko, bu sezon şampiyonluk parolasıyla başladığı THY EuroLeague'de oynadığı 4 karşılaşmada aldığı 1 galibiyet - 3 mağlubiyet ile normal sezon sıralamasında 16. sırada bulunuyor. Obradovic'in öğrencileri THY Euroleague'de oynadığı son karşılaşmada Olimpia Milano'ya konuk oldu ve sahadan 87-74'lük mağlubiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe bu sezon EuroLeague'de deplasman galibiyeti alamadı. Rakibimizde Milano maçında 14'er sayı ile oynayan Jan Vesely, Jeffrey Lauvergne ikilisi takımları adına en skorer isimler oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0