Deplasmanda galibiyete hasret!

Beşiktaş deplasmanından tek golle mağlup ayrılan Galatasaray’da süregelen deplasman fobisi devam ediyor. Terim’in öğrencileri ezeli rakipleriyle oynadığı son 10 deplasman maçında galibiyet yüzü göremedi. 

Sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile dış sahada oynadığı son 10 derbinin 6'sını kaybederken, 4'ünde berabere kaldı. Bu dönemde Beşiktaş'a konuk olduğu 5 derbide 4 yenilgi ve 1 beraberlik yaşayan sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadığı 5 maçın 2'sini kaybederken, 3'ünde sahadan beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, bu maçlarda 5 kez ağları havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü. Galatasaray, ayrıca çıktığı son 18 derbide 8 mağlubiyet, 8 beraberlik ve 2 galibiyet yaşayarak kötü bir performans ortaya koydu. 

DEPLASMANINDA 4 YILDIR KAZANAMIYOR
Deplasmanda son derbi galibiyetini 2015 yılında elde eden Galatasaray, dün de ezeli rakibi Beşiktaş’a kaybetmekten kurtulamadı. Sarı-Kırmızılılar dün de Beşiktaş karşısında Vodafone Park’ta çok etkisiz bir oyun sergiledi, rakip kaleye sadece 2 isabetli şut çekti. Umut Nayir’in golüyle yıkılan Galatasaray, ligde 9 hafta sonunda sadece 3 galibiyet elde edebildi. İşin dikkat çeken yanı, Cim Bom kritik karşılaşmalarda tam anlamıyla dökülüyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki Brugge, PSG ve Real Madrid maçlarında gol atamayıp, toplam 1 puan alabilen Cim Bom, ligdeki Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinde de rakip fileleri havalandıramadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0