Emre Mor için seferberlik ilan edildi..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in beklentilerinin yüksek olduğu ve sezon başında İspanyol kulübü Celta Vigo'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Emre Mor performansını yükseltip ilk 11'deki yerini sağlamlaştırmak yerine kadroya girmekte zorlanınca teknik heyet harekete geçti. Genç oyuncunun profesyonel destek almasını isteyen Terim, oyuncusuyla da özel olarak görüşecek.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; performansını yükseltmesi beklenirken son haftalarda kadroya alınmayan, üstüne üstlük yine sosyal medya skandallarıyla gündeme gelen Emre Mor için Florya’da seferberlik ilan edildi. Teknik ekibin profesyonel destek almasını istediği genç futbolcunun, tamamen saha içine odaklanması adına ne gerekiyorsa yapılacak. Emre’nin yeteneklerine güvenen, ancak beklediği verimi bir türlü alamayan Fatih Terim de öğrencisine bir şans daha vermeye hazır. Tecrübeli hocanın bu doğrultuda genç oyuncuyla bir görüşme yapacağı ve kendisine sunulan şansı daha iyi değerlendirmesini isteyeceği öğrenildi. Emre’nin yarınki Sivasspor maçında süre alması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0