Eurocup Women | Galatasaray, Polonya'da kayıp!

ResimGalatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women üçüncü hafta mücadelesinde Polonya temsilcisi Artego Bydgoszcz’a konuk oldu. Sarayın Sultanları kıran kırana geçen maçta rakibine 79-75'lik skorla boyun eğdi ve gruptaki 2. yenilgisini yaşadı.

Galatasaray karşılaşmaya Işıl Alben, Bria Hartley, Sude Yılmaz, Tilbe Şenyürek ve Victoria Macaulay beşiyle başladı. Mücadelenin ilk çeyreği 16-16 eşitlikle sonuçlanırken ilk yarı ev sahibi ekibin 39-38 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın üçüncü çeyreğine iyi başlayan Cimbom skor üstünlüğünü ele geçirdi. Periyodun sonunda Tilbe Şenyürek ve Işıl Alben’in skor üretimiyle üstünlüğünü koruyan son çeyreğe 56-64 önde girdi. Maçın son çeyreğinde oyundan düşen Galatasaray, skor üretmekte zorlanırken savunmada da basit hatalar yaptı. Artego Bydgoszcz son çeyrekte etkili bir oyun sergilerken karşılaşmadan 79-75 galip ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray gruptaki 2. yenilgisini tattı.

Takımımız sıradaki maçında Herbalife Nutrition KBSL’de Gelecek Koleji Çukurova Basketbol’a konuk olacak. 3 Kasım Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 14:00’da başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0