Falcao'nun bitmeyen kabusu: Cehenneme döndü!

Galatasaray'a transfer olduğu günden bugüne kadar hem Türkiye'de hem de Avrupa'da herkesin ilgisini çeken Radamel Falcao'nun uzun süredir takımdan ayrı kalması ülkesi Kolombiya'da da manşetlere konu oldu. Yaklaşık bir aydır takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren yıldız oyuncunun sahalara ne zaman döneceği merakla beklenirken, Kolombiya basınında "Falcao'nun bitmeyen kabusu!" başlığı atıldı.

Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana hem Türkiye hem de Avrupa’da herkesin ilgisini çeken ve ses getiren Radamel Falcao’nun son durumu ülkesi Kolombiya’da yakından izleniyor. Kolombiya basını, 1 ayı geçen aşil tendonu problemi nedeniyle takımdan ayrı olan Falcao’nun durumunu manşetlere taşıdı. Özellikle Real Madrid ve Beşiktaş maçlarında forma giyemeyen golcü oyuncunun, sarı-kırmızılı takımdaki son durumu tartışmaya açıldı. Marca Gazetesi’nin Kolombiya’daki yayınlarında detaylı bir durum değerlendirmesi yapıldı. Haber başlığında, “Aşil tendon problemi.. Falcao’nun Galatasaray’daki durumu cehenneme döndü” ifadelerini kullandı. Detayda ise büyük bir karşılama ile başlayan Galatasaray-Falcao sürecinin ilk maçında golle devam ettiği ancak daha sonra sessizlik başladığı bildirildi. Falcao’nun PSG, Club Brugge ve Fenerbahçe maçlarını boş geçtikten sonra 1 aydır aşil tendonu problemiyle dışarıda kaldığı vurgulandı. 33 yaşındaki oyuncunun son durumunun artık Galatasaray’da endişe uyandırdığı yazıldı.

Kolombiya'da yayın yapan El Pilon gazetesinde de benzer ifadeler kullanılırken, “Kaplan için bitmeyen kabus; sakatlıkları” başlığı atıldı. El Tiempo’da da yıldız oyuncunun sakatlık durumu anımsatılıp, “Radamel Falcao’da yeni bir sakatlık daha, Galatasaray’da alarma geçildi.” ifadelerine yer verildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0