Fatih Terim: Falcao'nun durumuna bakacağız.

Şampiyonlar Ligi'nde grubun kaderini tayin edecek maçta Real Madrid'i konuk edecek olan Galatasaray'da yıldız futbolcu Radamel Falcao'nun karşılaşmada oynayıp, oynamayacağı merak konusu olurken Fatih Terim'den konuya ilişkin açıklama geldi. beIN Sports'a konuşan Terim, Falcao ile konuşacaklarını ve durumuna ona göre karar vereceklerini ifade etti. 

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Real Madrid maçı öncesinde yayıncı kuruluş olan beIN Sports'a yaptığı açıklamada Mario Lemina, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao'nun sakatlığı hakkında son bilgileri verdi. Falcao ile bir görüşme yapacaklarını belirten Terim, "Yarın akşama kadar olağanüstü bir hal olacağını düşünmüyorum Falcao'nun durumunda. Buna rağmen birazdan yine bir bakacağız. Falcao ile konuşacağız." ifadelerini kullandı.

FEGHOULI'NİN ARKA ADALESİNDEKİ DURUMA BAKACAĞIZ
Fatih Terim, Lemina ve Feghouli'nin durumuna ilişkinse, "Lemina 20 gündür antrenmanlara çıkmıyor. Feghouli'nin arka adalesindeki duruma bakacağız. Her takımda olabilecek şeyler bunlar. En iyi kadromuzla çıkıp, avantajı kendi lehimize çevirmeye çalışacağız" açıklamalarını yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0