Fatih Terim'den erken gol emri!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak ve iki takım için de kader maçı niteliği taşıyan 90 dakika öncesi oyuncularına 'erken gol' emri verdi ve kazanmaktan başka çareleri olmadığını vurguladı.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisi için öğrencileriyle yaptığı toplantıda derbiden mutlaka galip ayrılmaları gerektiğini vurguladı.Sarı-kırmızılıların teknik patronu sözlerine şöyle devam etti: "Puan kaybı kredimizi erken doldurduk. Bu bir derbi maç... Rakibin eksikleri, bulunduğu yer kimseyi yanıltmasın. Bu maçı final olarak görüyorlar. Bu nedenle mücadele etmeden galip gelemeyiz." ifadelerini kullandı.

Terim ayrıca futbolcularına güvendiğinin altını çizerken "Biz kötü bir takım değiliz. Aksine hepsi özel oyuncularda kurulu iyi bir takımız" dediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı teknik adamın, erken golün önemine de dikkat çekerek bu durumda rakiplerinde dağılma olabileceği öngörüsünde bulunduğu ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0