Belhanda ve Lemina kararsızlığı!

Sivasspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılaran moral bulan Galatasaray'da gözler hafta içi oynanacak olan Real Madrid karşılaşmasına çevrildi. PSG maçında olduğu gibi 3-5-2 düzenine yakın bir düzeni sahaya sürmeye hazırlanan teknik direktör Fatih Terim, kadronun büyük kısmını kafasında belirlerken tek bir isim üzerinde kararsız kaldı. Deneyimli teknik adam Younes Belhanda ve Mario Lemina arasında bir tercih yapacak! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yarın oynancaak olan Real Madrid karşılaşmasında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. Savunma bekleri Nagatomo ile Mariano'ya yeniden forma verecek İmparator, 3'lü defansta Luyindama- Marcao-Donk'u oynatacak. Nzonzi ile Seri'yi PSG maçında olduğu gibi beraber oynatmayı düşünen Terim, bu ikilinin hemen önünde kimi sahaya süreceğine henüz karar verebilmiş değil. Terim,  merkezde Younes Belhanda ile sakatlıktan çıkan Mario Lemina arasında kaldı. Hücumda ise Sivasspor maçında golleri atan Andone (2) ve Babel'in yeri garanti.

ANDONE'NIN REAL'E GOLÜ VAR
Aslantepe'deki Sivasspor maçına attığı iki golle damga vuran Florin Andone, Real Madrid karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyor. Rumen futbolcu daha önce La Liga'da Deportivo formasıyla 4 kez Real'e rakip olmuştu. Andone bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koyarken, yarın da Türk Telekom Stadı'nda fileleri havalandırmak istiyor. Terim, Falcao'nun sakatlığında Andone'ye çok güveniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0