Galatasaray’a Cuic’ten kötü haber!

Galatasaray kadın basketbol takımının FIBA Avrupa Kupası'nda Romanya temsilcisi ACS Sepsi'ye 78-62 yenildiği maçta sakatlanarak kenara gelen Claudia Cuic'in sol diz ön çapraz bağında kopuk tespit edildiği açıklandı. Sakatlık ile ilgili olarak resmi sitemizden yapılan açıklama şu şekilde;

"Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız oyuncularından Claudia Cuic, 23 Ekim günü ACS Sepsi ile oynanan EuroCup Women maçında sol dizinden sakatlanarak kenara geldi. Sponsor hastanemiz Bahçelievler Medical Park’ta bugün tetkikleri yapılan Claudia Cuic’in sol diz ön çapraz bağında kopuk tespit edildi. Oyuncumuz 25 Ekim günü bir operasyon geçirecek ve rehabilitasyon süreci başlayacaktır. Claudia Cuic’e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, sağlıklı ve tamamen iyileşmiş şekilde aramıza dönmesini temenni ederiz."

Takımımızın son zamanlarda yaşanan sakatlıklarla başı epey dertte. Funda Nakkaşoğlu ve Dragana Stankovic'in sakatlıkları da hala devam ediyor. 2-3-4 pozisyonlarında oynayabilen çok yönlü bir skorer olarak ön plana çıkan Claudia Cuic'in bu üzücü sakatlığı koçun işlerini oldukça zorlaştırdı.

29 yaşındaki forvet, yaz transfer döneminde takımımızla 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Geçen yıl Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Botaşspor forması giyen Cuic, 32 maçta 14.3 sayı, 5 ribaund, 2.1 asist ve 1.3 top çalma istatistikleriyle mücadele etmişti. Umarız sakat oyuncularımız, beklenilenden daha kısa sürede parkelere geri dönerek Galatasaray formasıyla başarılı performanslarına kaldıkları yerden devam ederler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0