Galatasaray'da değişim Sivas maçıyla başlıyor!

Gençlerbirliği karşılaşması sonrası takımının ortaya koyduğu futbola tepki gösteren Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, milli aranın ardından ligin 8. haftasında Ali Sami Yen'de ağırlayacağı Sivasspor karşılaşmasında neşteri vuracak. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da değişim Sivas maçıyla başlıyor! Tecrübeli teknik adam, ilk olarak beklerde cezalı Mariano’nun yanı sıra formsuzluğu ile dikkat çeken Yuto Nagatomo’yu kenara alacak. Mariano'nun yerine sağ beke Şener Özbayraklı, sol beke ise yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Ömer Bayram’ı monte edecek. Ancak değişim sadece savunma hattıyla sınırlı kalmayacak.. İmparator orta alanda da değişikliğe gidecek. 

Rahatsızlığı sebebiyle Gençlerbirliği maçının kadrosundan çıkartılan Seri ilk onbirdeki yerine dönecek ve Selçuk İnan'ın yerine sahada görev alacak. Selçuk'un yanı sıra en dikkat çeken noktalardan birisi de Younes Belhanda olacak. Terim, bir süredir performansından memnun olmadığı Faslı yıldızı kulübeye çekecek ve sağlıklı olması halinde o bölgede de Lemina'ya forma şansı tanıyacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0