Galatasaray'da hedef yeni bir galibiyet serisi!

Süper Lig'de milli takım arasına üç beraberlikle giren Galatasaray'da haftanın açılış maçında Cuma akşamı sahasında Sivasspor ile oynayacağı 8. haftanın açılış maçı öncesi konsantrasyon en üst seviyede.. Milli takım arasında tempoyu bir an olsun düşürmeyen teknik direktör Fatih Terim'in kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor. 

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim milli arayı mini bir hazırlık kampına çevirdi. Deneyimli teknik adamın hedefi, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde birbirinden zorlu maçlara çıkacak olmalarına rağmen yeni bir galibiyet serisi başlatmak. Bu durum takıma hem moral hem de kazanma özgüvenini geri getirecek! 

ROTASYON VAR; FALCAO YEDEK
Gençlerbirliği karşısındaki futbolu beğenmediğini dile getiren deneyimli teknik adamın özellikle kanatlarda ve orta sahada rotasyona gitmeyi planladığı öğrenildi.  Milli takıma giden oyuncuların performansları yakından takip edilirken Şener Özbayraklı, Ömer Bayram, Emre Mor gibi isimlerin Sivasspor'a karşı sahaya ilk 11'de çıkma ihtimali son derece yüksek olarak görülüyor. 

Radamel Falcao ve Mario Lemina'nın Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak karşılaşmaya kadar tamamen hazır hale gelmesi beklenirken deneyimli teknik adamın bu iki oyuncunun yerine Sivasspor karşısında Florin Andone ve Younes Belhanda ile mücadeleye başlama ihtimali bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0