Tüm planlar Falcao'nun üzerine olacak..

Galatasaray'da milli ara öncesi yaşanan Radamel Falcao'nun topla buluşamama problemi bu aradan sonra çözülüyor. Fatih Terim tecrübeli futbolcu için özel bir program hazırlarken, oyun planı da Kolombiyalı golcü üzerine kurulacak.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray formasıyla çıktığı 3 maçta 1 gol atan Radamel Falcao, Sivasspor karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyor. Sakatlığı nedeniyle son Gençlerbirliği mücadelesinde deplasmana götürülmeyen Kolombiyalı futbolcunun tedavi süreci olumlu ilerliyor. Salonda özel çalışmalar yapan 33 yaşındaki futbolcunun durumunu hocası Fatih Terim de yakından takip ediyor. Kondisyoner Bartali'den sürekli Falcao'nun fizik durumuyla ilgili bilgi alan İmparator, bugünden itibaren Falcao'nun saha çalışmalarında yer almasını bekliyor.

DAHA FAZLA TOP ALACAK
Falcao'nun antrenmanlara çıkması durumunda tüm oyun kurgusu onun üzerinden kurulacak. Rakip ceza sahasında yıldız forvetin daha fazla topla buluşmasını isteyen Terim, bu yönde takıma çalışmalar yaptıracak. Babel-Feghouli kanatlarını değiştirmeyi düşünen Terim, esas rotasyonu savunma beklerinde gerçekleştirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0