Gözler yerlilerde!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, geçtiğimiz hafta oynanılan Beşiktaş derbisi sonrasında "Artık daha çok yerli futbolcu oynatacağım." açıklamasının ardından gözler kadrodaki 7 isme çevrildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim neşteri eline aldı ve kadroda önemli bir operasyon yapmaya hazırlanıyor. Yerli oyunculara daha fazla şans vereceğini ve hatta bazı isimlerin hakkını yediğini düşündüğünü belirten deneyimli teknik adam Cuma günü oynanacak Çaykur Rizespor karşısında ilk onbirde bu isimlere yer vermeye hazırlanıyor. Terim'in özellikle Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz, Adem Büyük ve Emre Mor gibi isimlerden bazılarına şans tanıması bekleniyor. Hafta içi antrenmanlarda bu oyuncuların performansını yakından takip eden Terim, kurmaylarıyla da oyuncuların raporlarını detaylı olarak inceliyor. Terim'in bu açıklaması ve takımdaki bazı isimlerin formsuzluğu aynı zamanda Florya'daki antrenman temposunu da bir hayli yukarıya çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0