Aaron Harrison: Karşımızda kim olursa olsun kazanabileceğimizi biliyoruz..


Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 5.haftasında Fenerbahçe Beko'yu evinde ağırlayacak olan Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımının yıldız oyuncusu Aaron Harrison, zorlu mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan ABD'li yıldız oyuncu zor bir maç olacağını ancak takıma ve teknik ekibe güvendiğini dile getirdi. Harrison'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bu maç için çok heyecanlıyım. Fenerbahçe Beko çok iyi bir takım ve biz de çok iyi bir performans göstermek istiyoruz. Anın tadını çıkartacağız. Takım olarak oynamak bizim için oldukça önemli. Çok yetenekli bir takımız. Sadece birlikte oynamak ve hareket etmemiz gerekiyor. Pazar günü takım olarak iyi oynayıp sert bir maç çıkartmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Bu takım bence kendini kanıtladı. Karşımızda kim olursa olsun kazanabileceğimizi biliyoruz. Teknik kadro da bu sezon çok iyi iş çıkartıyor ve bu da bizim için önemli..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0