İmparator'un derbideki savunma kurgusu belli oldu..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesinde kadro tercihi şekillenmeye başladı. Kurmaylarıyla toplantılar yapan deneyimli teknik adamın, zorlu derbide savunma dörtlüsünü ideal kadrosundan kurmayı planladığı öğrenildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın yarın oynanacak olan Beşiktaş derbisinde sahaya çıkacak olan kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Teknik direktör Fatih Terim'in kafasını karıştıran konuların başında savunma dörtlüsündeki tandem geliyordu. Ancak deneyimli teknik adam bu sezon genel olarak form durumundan memnun olmadığı Yuto Nagatomo ve Mariano'ya zorlu derbide ilk onbirde şans vermeye hazırlanıyor. Sağ bek rotasyonunda Şener Özbayraklı'nın durumunu yakından takip eden İmparator'un, sol tarafta Ömer Bayram'ın cezalı olması nedeniyle Yuto Nagatomo'ya ilk 11'de şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Stoper tandeminde ise hiç kuşkusuz Marcao ve Luyindama olacak.

GERİDEN OYUN KURMA GÖREVİ MARCAO'NUN
Derbide Galatasaray’ın geriden oyun kuracak ismi belli oldu. Sol stoper Marcao, defanstan ilk topu çıkarmaya çalışan isim olacak. Beşiktaş forvetlerinin üzerinde baskı kurması halinde defansif orta alanda görev yapan Nzonzi de takım arkadaşına oyun kurma konusunda desteğe gelerek Brezilyalı savunmacıyı rahatlatmaya çalışacak. Luyindama ise zaman zaman uzun toplarla takımı hücuma çıkarmayı deneyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0