İngilizlerden Luyindama için servet..

Galatasaray'ın bonservisini sezon başı aldığı Christian Luyindama'nın performansı yabancı kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Sarı kırmızılıların beklemediği şekilde tecrübeli oyuncu için bir teklif de İngiltere'nin Wolverhampton takımından geldi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı kulüp devre arasında transfer operasyonu yapmaya hazırlanırken, İngiliz medyasında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Wolverhampton'ın 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'la anlaştığı ileri sürüldü. Finansal Fair-Play yaptırımları gereği, oyuncu satışı karşılığında transfer yapabilen Sarı-Kırmızılı kulübün bu teklifi kabul ettiği de iddialar arasında.

TERİM, STOPER LİSTESİ HAZIRLIYOR
Şu sıralarda sakatlığı sebebiyle tedavisine devam edilen Luyindama ile sezon başında bir başka İngiliz kulübü Aston Villa ilgilenmişti. Luyindama'nın olası satışı halinde, Galatasaray'ın bir stoper transferi yapması gerekecek.

Terim'in şimdiden bu doğrultuda bir aday listesi hazırladığı da gelen haberler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0