Mariano için istenilen rakam belli oldu!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği inişli - çıkışlı performans sonrasında eleştirilen isimlerin başında gelen Mariano'nun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda devre arasında takımdan ayrılması söz konusu olan tecrübeli oyuncu için ülkesi Brezilya'dan teklif var! 

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon memnun olmadığı Mariano'nun sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, devre arasında tecrübeli oyuncunun satışına sıcak bakılıyor. 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun yerine, sezon başında kadroya yazılmayan Martin Linnes'i yazmaya hazırlanan teknik heyet, oyuncunun satışına da sıcak bakıyor.

Sezon başında Brezilya kulüplerinden teklifler alan ancak düşük olması nedeniyle rededilen Mariano için Galatasaray yönetiminin 2 milyon Euro civarında gelecek teklifleri kabul etmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0