Mehmet Demirkol: Emre'nin kendini göstermesi lazım..

Milli ara öncesinde ligde pek iyi sonuçlar alamayan Galatasaray, milli aranın ardından haftanın açılış maçında Sivasspor ile evinde karşılaşacak. Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde de zorlu bir Real Madrid maçı oynayacak olan takımımızın son durumunu spor yorumcusu Mehmet Demirkol yayıncı kuruluşa yorumladı. Fatih Terim'in kadroda değişikliğe gideceğini düşündüğünü belirten Demirkol, sezon başından beri takımın ana iskelet kadrosunun kurulamadığını işaret etti. Mehmet Demirkol'un açıklamaları şu şekilde..

TAKIMIN DEĞİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
Ben ne olursa olsun takımı biraz değiştireceğini düşünüyorum. Beni esas ilgilendiren, Real Madrid maçında ne olacağı. Hocanın kafasında ne var? Paris Saint Germain maçındaki mücadele. Oyundan memnun değildir ama mücadeleden memnundur. Galatasaray rakip kim olursa olsun 1-0 kaybettiği maçtan sonra sevinmez. Neye seviniyor? Çok kötü gidiyor iş, bir mücadele görüyor. Bir umut görüyor. Şimdi, bu Fatih Hoca için yeterli mi olacak Real Madrid'e karşı? Yoksa ben artık oyun oynamalıyım, başka bir oyun mu oynatacak. 

SİVAS KOLAY BİR RAKİP DEĞİL
Sivas kolay bir rakip değil evet ama 10 maçtır deplasmanda kazanamıyormuş. Enteresan bir durum var; Galatasaray ligin en az net gol pozisyonuna giren 2. takımı. Bu yüzden herkes sağlıklı olsa bile Fatih Terim takımı değiştirecekti. Yeni bir şeyler denemek zorundaydı zaten. Geçen hafta yaptığı açıklamalarda bu yönde. Ben Taylan'ın oynamasını bekliyorum. Orta sahada yine Nzonzi'yi bekliyorum, Seri'nin daha önde oynamasını bekliyorum. Geçen hafta yaptığı açıklamada Belhanda yanıltanlardan mı, yanıltmayanlardan mı bilemediğim için Fatih Hoca'nın bu hafta için Belhanda ile ilgili kararı nedir bilemiyorum. 

TAKIMIN OMURGASI KURULAMADI
Burada yine aynı şeyi söyleyeceğim. Arkadaki 3'lüyü kurmadan Belhanda ve Feghouli'yi oynatamazsın. Belhanda ve Feghouli ne zaman iyi oynadı? Çok iyi orta saha ve çok iyi savunmalarla. Feghouli'nin şimdi Afrika Kupası falan var, biraz daha yorgun geldi. Şu an takımda durumunu en anladığım adam Feghouli. Bunu anlıyorum yani, adam yorgun. Dinlenmedi. Geri kalanlarını anlamak zorlaşıyor. 

EMRE MOR'UN KENDİNİ GÖSTERMESİ LAZIM
Emre Mor'un artık bir şeyler göstermesi lazım. Hiçbir şey gösteremedi geldiğinden beri. Ben Emre Mor'un yerinde olsam 15 gündür sadece top yiyordum yemek olarak. Sabah yemeğinde top. Öğle yemeğinde top. Akşam yemeğinde top. Deli gibi çalışıyordum. Çünkü, şu takımın içerisinde kendine yer bulamıyorsan yanmışsın. Bizde şöyle bir takıntı var; çok yetenekli oynasın. Böyle değil. Portföyün geniş olacak. Çok biriktirmiş olacaksın. Yaşın kaç olursa olsun. Ben çalışmaktan daha çok mental olarak kendisini vermek, konsantre olmak, oyunları ezberlemek, topu ayağına aldığın zaman ne yapacağını bilmek konusunda, genç yaş oyuncu gruplarında birçok oyuncu vardır bu şekilde kaybolmuş gitmiş. Çok örneği vardır böyle. Hadi isim vereyim Batuhan. Dünya starı olabilecek durumdaydı. O bekleniyordu. Yeter bana dedi. Emre Mor, onu bile yapamadı daha. Danimarka'dan beri istatistiklerine bakmış ne yapmış diye. Hep bir umut var. Artık tamam, artık başlıyorum demesi lazım. Bu kadar çok reddedildikten sonra bir problem olduğunu anlaması lazım. Anlamasa zaten Fatih hoca düşünmez onu maçlarda falan.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0