ÖZEL | Arapovic'in dönüşü Aralık ayını bulacak!

Marko Arapovic
Galatasaray Doğa Sigorta'da sezon başında talihsiz bir sakatlık yaşayan Marko Arapovic'in sahaya dönüş tarihi belli oldu. Başarılı oyuncunun 1.5-2 ay içerisinde takımla antrenmanlara çıkacağı öğrenildi. Arapovic'in Aralık ayında takımdaki yerini alması bekleniyor.

Yeni sezon öncesinde Galatasaray'da teknik heyetin ve taraftarın en umutlu olduğu isimlerden biri olan ancak Bormio kampı öncesinde talihsiz bir sakatlık geçilerek ameliyat olan Marko Arapovic'in sahaya dönüş tarihi netleşti. Galatasaray Doğa Sigorta yardımcı antrenörü Ömer Uğurata konuya ilişkin FCN Blog'a yaptığı açıklamada, Arapovic'in 1.5-2 ay içerisinde parkelere döneceğini duyurdu. Yıldız oyuncunun Aralık ayında takımdaki yerini alacağı öğrenilirken yüzde yüz hazır olmasının ise Ocak, Şubat aylarını bulması bekleniyor. 

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0