ÖZEL | Cem Kınay: Emlak Konut anlaşması açıklanmalı!

Galatasaray Genel Kurul üyesi olan ve aynı zamanda geçmiş dönemlerde kulüpte yöneticilik yapan Cem Kınay, FCN Blog'a konuştu. Emlak Konut anlaşmasının açıklanması gerektiğini ifade eden Kınay, Real Madrid maçında 27 bin tane devrin yapılmış olmasına çok şaşırdığını da ifade etti. 

REAL MADRİD MAÇINDA 27 BİN DEVİR OLMASI BENİ ŞAŞIRTTI
Valla 27 bin tane biletin devir olması Real Madrid gibi bir maçta inanılmaz. Tabii herkes devredebilir böyle bir hakkı var ama yani ben inanamadım birkaç yöneticiyle görüştüm onlar da bunu onayladı. Böyle dediler yani. Böyle bir maçta Galatasaray'ın en önemli desteğe ihtiyaç olduğu zamanda 27 bin tane devir olması gerçekten beni şaşırttı. Yani normal bir maçta belki devredebilir ama Real Madrid maçında bu rakımın olması inanılmaz. 

İKİ DERBİYİ DE KAZANACAĞIZ
Bu hafta sonu bizim hafta sonumuz olacak gibi geliyor. Galatasaray baskette çok iyi bir takım kurdu. ve bence Fenerbahçe'den ve Anadolu Efes'ten sonra en iyi takım Galatasaray'da ve ben bu hafta Fenerbahçe'yi yeneceğimizi düşünüyorum. Aynı şey Beşiktaş maçı için ne düşünüyorum neden düşünüyorum çünkü son haftalarda da son maçlarda Galatasaray çok daha iyi oynamaya başladı ve bence Beşiktaş başında kalsa patlayacak Beşiktaş'ı kendi sahasında yenecek. 

EMLAK KONUT İLE YAPILAN ANLAŞMALAR AÇIKLANMALI
Galatasaray, Emlak Konut olayını lehine sonuçlandırması çok iyi olur ama ben razıyım en az zararla masadan çıkılsın. Özellikle Dursun Özbek döneminin yaptığı hataların şimdi bedelini ödüyor Galatasaray. Bu yönetime de tavsiyem hala bu anlaşmalar açıklanmadı. Ben daha o zaman bu anlaşmalar yapılırken bunları açıklayın dedim çünkü bir sıkıntı olduğunda bunlar sorulacaktı. Şimdi bu yönetime de aynı şeyi söylüyorum.  Bu artık mahkemeye düşecek bir konu. Bence ne olduğunu bilmek hakkımız.  Galatasaray inşallah bu konuda zararlı çıkmaz.


BU SORUNUN BASINA YANSIMAMASI GEREKİRDİ
Ben, Divan Kurulu Başkanı'nın Galatasaray Başkanı tarafından istifaya davet edilmesini yanlış buluyorum. Sonunda bunlar Galatasaray'ın klasik, kadim kuruluşları. , Bence eğer bir sorun varsa konuşmak gerekti ve bu sorunun basına yansımaması gerekirdi. Ama maalesef öyle olmadı. Dediğim gibi bence Mustafa Cengiz'in Divan Kurulu Başkanı'nı istifaya davet etmesi yanlıştı.

Son olarak Galatasaray efsanesi Ergin Ataman'ın Real Madrid karşısında aldığı zaferi de  öven Cem Kınay, "Ergin Ataman kendisine de söyledim şimdi takımı çok iyi hazırlanmış. Maç sırasında da gidiş gelişler oldu, sonunda karşınızda Real Madrid çok önemli bir takım. Bir kere oynatmadılar Real Madrid'i  zaten attıkları sayıdan da belli oluyor. Çok iyi bir defans yaptılar. Bir ara çok farklı öne geçtiler sonra tekrar geldi adamlar geliyor ve orada işte Koç'un anlamı belli olmuyor oyuncu değişiklikleri, oyun stilinin değişmesi falan onlar için ben de tebrik ettim bence en iyi performanslarından birini gösterdi Ergin Ataman ve Anadolu Efes." sözlerini söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0