Sarayın Sultanları uzatmalarda kazandı!

Yeni sezon hazırlıklarını İzmit'te sürdüren Galatasaray kadın basketbol takımı, hazırlık maçında İzmit Büyükşehir Belediye ile karşılaştı. Normal süresi 76-76'lık eşitlikle tamamlanan karşılaşmada Efe Güven'in öğrencileri uzatma periyodunda rakibine 90-89'luk üstünlük kurarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala Sarayın Sultanları hazırlık maçında ligdeki rakiplerinden İzmit Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Kocaeli Atatürk Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada ilk çeyrek 22-22'lik eşitlikle geçilirken, Efe Güven'in öğrencileri ikinci çeyrekte savunmasını sertleştirerek devreyi 37-42'lik üstünlükle tamamladı. Kıran kırana geçen mücadelenin üçüncü çeyreğinde takımımız 61-59'luk üstünlük sağlamayı sürdürürken, ev sahibi ekip dördüncü çeyrekte skoru dengelemeyi başardı ve 40 dakikalık normal süre 76-76'lık eşitlikle tamamlandı. Hazırlık maçı olmasına rağmen büyük bir çekişmeye sahne olan uzatma periyodunda Galatasaray kadın basketbol takımı 90-89'luk üstünlük sağlayarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Sarayın Sultanları'nda hücumda ürettiği 26 sayı ile Işıl Alben en skorer isim olurken, 16 sayı üreten Victoria Macaulay - 14 sayı üreten Claudia Cuic ve 12 sayı üreten Dragana Stankovic çift hanelere çıkan isimlerden oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0