Steven Nzonzi: Şansımız hala devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Galatasaray, Paris Saint Germain'e Ali Sami Yen'de 1-0 yenilirken müsabakanın ardından Steven Nzonzi açıklamalarda bulundu. Taraftarların muhteşem olduğunu belirten Nzonzi, gruptan çıkabileceklerine inandığını da belirtti.

TARAFTARLARIMIZ MUHTEŞEMDİ 
Bu akşam zorlu bir maç oynadık. Rakibimiz ön tarafta bireysel olarak baskı yapmaya çalıştı. Bireysel bir hatanın sonucunda gol yedik. Biz de fırsatlar bulduk ancak değerlendiremedik. Şu ana kadar sadece iki maç yaptık. Daha hiçbir şey bitmiş değil. Dış sahada beraberlik aldık, bugün kendi evimizde ne yazık ki kaybettik ancak büyük bir takıma karşı oynadık. Dolayısıyla şansımız hala devam ediyor, biz hala gruptan çıkabileceğimize inanıyoruz.

Taraftarlarımız bugün muhteşemdi. Saha içerisinde bize enerji verdiler, onlara bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0