STSL | Andone attı, Galatasaray kazandı!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen'de Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Bol gollü geçen maçta Cimbom rakibini Florin Andone (2) ve Ryan Babel'in golleriyle 3-2 yenerek puanını 13'e yükseltti. Sivasspor'un golleri Kone ve Erdoğan Yeşilyurt'tan geldi. 

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Emre, Nzonzi, Ömer, Belhanda, Babel, Emre Mor, Andone ilk onbiriyle başladı. Maça ön alanda baskıyla başlayan Cimbom, 5. dakikada Şener'in ortasında Babel'in kafa vuruşuyla gole yaklaştı. Maçın 20. dakikasında Sivasspor gole çok yaklaştı. Mert Hakan kaleciyle karşı karşıya kalırken Muslera geçit vermedi. Pozisyonun devamında Sivasspor'un topu direkten döndü. Bu pozisyonun ardından 22. dakikada Florin Andone enfes bir golle Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. 33. dakikada Ryan Babel ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadık. 41. dakikada Florin Andone'nin yerde kalmasının ardından Galatasaray penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Andone, topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasına 2-0 üstün girdik. 

İkinci yarının başında Sivasspor'da Cofie ikinci sarıdan atıldı ve kırmızı-beyazlılar 10 kişi kaldı. 55. dakikada Emre Mor'un vuruşunda kaleci son anda çeldi. 69. dakikada Sivasspor, Kone ile farkı 1'e indirdi. Bu gole cevap gecikmedi ve Galatasaray, 74'de Ryan Babel'in müthiş golüyle farkı yeniden 2'ye yükseltti. 76. dakikada Luyindama ve Emre Taşdemir çıktı, Seri ve Donk oyuna girdi. 80. dakikada Andone içeri çevirdi, Emre Mor boş kaleye dokunamadı ve net bir pozisyon kaçtı. Maçın 84. dakikasında Sivasspor, Erdoğan Yeşilyurt ile skoru 3-2'ye getirdi. Sivasspor baskıyla geçen maçın son bölümünde başka gol olmadı ve Galatasaray karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Cimbom, puanını 13'e yükseltti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0