STSL | Toparlanma zamanı...

Spor Toto Süper Lig'de milli aranın bitmesinin ardından 8. haftanın açılış maçında Galatasaray, Ali Sami Yen'de Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak. Zorlu mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecekken karşılaşma öncesinde öne çıkan bilgiler şu şekilde:

ÜSTÜNLÜK GALATASARAY'DA
Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor daha önce 31 resmi mücadelede karşı karşıya geldi. Bu maçlarda takımımız galibiyet sayılarında 18’e 7’lik üstünlük sağlarken; 6 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Takımımız, bu karşılaşmalarda 64 gol kaydederken rakibimiz Demir Grup Sivasspor ise 38 gol attı. Öte yandan, Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde puan kaybetmeden en fazla konuk ettiği rakibi Sivasspor (13G). Galatasaray ile oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Sivasspor (1M), daha önceki 16 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet alabilmişti. (2B 12M).

RADAMEL FALCAO OLMAYACAK
Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle ligin 7. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Radamel Falcao milli arada takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Kolombiyalı golcünün Sivasspor maçında forma giymesi beklenmezken Falcao'nun Şampiyonlar Ligi üçüncü maçı olan Real Madrid maçında forma giymesi bekleniyor.

11 PUAN KAYBEDİLDİ
Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu olan Galatasaray, 7 haftası geride kalan ligde sadece 10 puan toplarken 11 puan kaybetti. Sarı-kırmızılılar oyun olarak çok kötü bir görüntü ortaya koyarken Gençlerbirliği maçının ardından teknik direktör Fatih Terim çok sert açıklamalar yaparak bu sorunu çözeceklerini ifade etmişti. 

SAMİ YEN'DE YENİLMİYORUZ
İç sahada iki sezondur Avrupa'nın en iyi performanslarından birine imza atan Galatasaray, Ali Sami Yen'de oynadığı son 37 maçı kaybetmedi ve 30 galibiyet aldı. Bu karşılaşmalarda rakip kalelere 99 gol atan Cimbom, kalesinde ise yalnızca 23 gol gördü. Galatasaray, Ali Sami Yen'de aldığı son yenilgiyi Kasımpaşa karşısında almıştı. Cimbom, 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmuştu.

Galatasaray-Sivasspor FIFA 20 simülasyonu...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0