ÖZEL | Yiğit Arslan: Bu sezonun hikayesi bambaşka olabilir..

Galatasaray Doğa Sigorta’nın yeni transferlerinden birisi olan Yiğit Arslan evimizde oynadığımız ve 92-79 kazandığımız Oldenburg karşılaşmasının ardından web sitemize özel açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Yiğit, günden güne daha iyi olacaklarını ifade etti. Yiğit Arslan’ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Taraftarımızın etkisi çok fazla, bu salon dolduğu müddetçe biz kolay kolay yenilmeyiz. Lig, kupa.. Neresi olursa olsun, ben yeni gelmiş olmama rağmen bunu bilen birisiyim zaten.. Ertuğrul hoca ve tüm staff heyetinin bütün hafta bizi çalıştırdığı şekilde, nasıl sert bir şekilde çalıştığımızı biliyoruz. Rakiplerimize iyi hazırlanıyoruz. Bu formanın hakkını vererek devam etmek istiyoruz. Bu taraftar bizimle birlikte olduğu müddetçe biz daha iyi olacağız. 

Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hala eksiklerimin olduğunu düşünüyorum. Sezon öncesinde takımla birlikte çok fazla bulunamadım, onunla alakalı kondisyon olarak da sıkıntı yaşıyorum. Şut atarken yoruluyorum, bacaklarımdan kuvvet alamıyorum. Bu nedenle yüzdem düşüyor, onu da yukarı çekeceğim. İnsanlar benim iyi şutör olduğumu söylüyor ama ben buraya kendimi geliştirmeye geldim, eğer şut sokamadığım günlerde takıma katkı veriyorsam daha iyi oyuncu olmaya ilerliyorum demektir. Hem bireysel hem takım olarak daha iyi yerlere geleceğiz. 

Galatasaray’ın olduğu her yerde hedef en yükseklerdedir. Biz bazı gerçekçi hedefler koyduk. Bunun için çalışıyoruz, bu sezonun hikayesi bambaşka olabilir. Çalıştığımız müddetçe çok iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Hafta sonu özel bir derbi oynayacağız, benim ilk derbim olacak. Beşiktaş gibi önemli bir takıma karşı oynuyoruz. Umarım taraftarımızın desteğiyle kazanırız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0