Yıldızlara uyarı: Kendinize gelin!

Gençlerbirliği deplasmanında alınan skordan bağımsız ortaya konulan futboldan bir hayli rahatsız olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, milli ara nedeniyle takıma verdiği 3 günlük iznin ardından Florya'da takımla özel bir toplantı yapacak. Basın toplantısında oyuncularını sert şekilde eleştiren İmparator'un özellikle Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'yı daha fazla sorumluluk almaları konusunda uyarması bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ankara dönüşü kurmaylarıyla toplantılar yapan ve takımın sıkıntılarını belirleyen Fatih Terim devre arasında takımda radikal bir transfer operasyonuna daha imza atmaya hazırlanıyor. Son 30 yılın en kötü lig başlangıcına imza atan Galatasaray, 7 haftalık periyotta sadece 2 galibiyet aldı. Daha da önemlisi bu süreçte sadece 6 gol attı. Lig sonuncusu Gençlerbirliği karşısında oynanan kötü futbol ise tam anlamıyla bardağı taşırdı. Basın toplantısında da Ocak ayını işaret eden Fatih Terim'in devre arasına kadar olan kısa süredeki planları şekillenmeye başladı. 

İKİ BEK VE SELÇUK İNAN DEĞİŞİYOR
İmparator, öncelikle Galatasaray’ın iki bekini değiştirecek. 33 yaşındaki Mariano ve Nagatomo’dan verim alamayan, iki ismin de temposuz futbolunu yetersiz bulan Terim sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncularına takımdan ayrılması konusunda kolaylık sağlayacak. Bunun yanı sıra savunmada bek rotasyonuna öncelikle sezon başında kadro dışı bıraktığı Martin Linnes’i monte edecek ve şartlar oluşması halinde de bir transfer yapılması gündeme gelecek. Fatih hocanın Gençlerbirliği maçında en büyük hayal kırıklığı yaşadığı konulardan bir diğeri ise, takım kaptanı Selçuk İnan oldu. Geldiğinden bu yana her şeye rağmen Selçuk’a şans tanıyan ve sezon başında ‘sözleşmesini uzatın’ talimatını veren tecrübeli hoca, kaptanın üstünü çizdi. Terim, bir sürpriz olmazsa artık Selçuk’a şans vermeyecek.

YILDIZLARA SERT UYARI: KENDİNİZE GELİN
Falcao’nun ardından takımın en çok kazanan oyuncuları arasında yer alan Feghouli ve Belhanda, sezon başından beri kötü performanslarını sürdürmeye devam ediyor. Koşmayan, mücadele etmeyen ve umursamaz tavırlar içinde olan iki futbolcu sert şekilde uyarılacak. Devre arasında ise iyi teklif gelirse, değerlendirmeye alınacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0