3 yıldızın son şansı Gaziantep deplasmanı..

Real Madrid deplasmanından ağır bir yenilgi alarak gruptan çıkma şansını tamamen yitiren Galatasaray, milli ara öncesinde Süper Lig'de haftanın maçında Gaziantep FK'a deplasmanda konuk olacak. Zorlu mücadeleden 3 puan elde ederek ligdeki iddiasını sürdürmeyi planlayan Cimbom'da, bu akşam oynanılacak karşılaşma performanslarıyla eleştirilen yıldız isimler için çok daha büyük önem taşıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray hafta içi Real Madrid karşısında aldığı 6-0'lık hezimetin yaralarını Gaziantep deplasmanında sarmaya çalışacak. Süper Lig'de iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Galatasaray'da bu maç bir çok isim için büyük önem taşıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in performanslarından memnun olmadığı ancak zorunlu olarak forma şansı tanıdığı Mariano, Marcao, Babel gibi isimlere bu maçta son kez şans vereceği ve gösterecekleri performansa göre sezonun kalan kısmında bu isimler hakkında harekete geçeceği öğrenildi. Gaziantep deplasmanında olası yaşanabilecek bir puan kaybında bazı isimlere devre arasına kadar forma şansı vermeyi düşünmediği bilinen Terim, yapacağı operasyonda da ilk olarak bu isimlere yönelecek.

Real Madrid karşısında dökülen Sofiane Feghouli ve Yuto Nagatomo'yu da kulübeye çekmeyi düşünen Terim'in, bu oyuncular yerine Emre Taşdemir ve Emre Mor'a forma şansı tanıması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0