BSL | Galatasaray Doğa Sigorta moral depoladı!

Galatasaray Doğa Sigorta, ING Basketbol Süper Ligi 9.hafta maçında evinde OGM Ormanspor'u ağırladı. Baştan sona rahat bir oyun ortaya koyan sarı kırmızılılar rakibini 105-73 mağlup etti ve ligdeki 6.galibiyetini aldı. Maçın hikayesi ise şu şekilde:

Galatasaray Doğa Sigorta maça Jones-Göksenin-Harrison-Moore-Ege ilk beşiyle başladı. Maçın ilk sayıları Kikanovic'in elinden OGM Ormanspor için gelirken Cimbom'da ilk çeyreğe Jones damga vurdu. Jones 3/4 üç sayılık isabet oranı ile ilk çeyrekte 9 sayı bulurken ilk çeyrek 20-20 eşitlikle sonuçlandı. İkinci çeyreğe fırtına gibi giren Yenilmez Armada Can Korkmaz'ın elinden %100 isabet oranı ile 9 sayı buldu ve 13-4'lük seri yakaladı. Bunun üstüne Ankara temsilcisi molaya gitmek zorunda kaldı. Her bölümde bir oyuncusu öne çıkan takımımızda bu sefer de Yiğit Arslan öne çıktı ve mola sonrası 13 sayılık katkı verdi ve ilk yarı 53-38'lik skorla tamamlandı.

Galatasaray Doğa Sigorta, üçüncü çeyreğe kaldığı yerden devam ederken ilk yarının yıldızları Can ve Yiğit de basketlerine devam ettiler. Sezonun en yüksek üç sayı yüzdesine ulaşan Cimbom, iyi oyununa üçüncü çeyrekte de devam etti ve çeyrek 84-60 takımımız lehine sonuçlandı. Son çeyreğe 11-4'lük seriyle başlayan Yenilmez Armada'da oyunun içinde olmayan tek isim Harrison bu serinin oluşmasında 6 sayı ile en büyük rolü oynadı. Çeyreğin kalanında sayılarına devam eden Galatasaray Doğa Sigorta, maçı da 105-73'lük skorla kazanmasını bildi.

İstatistiklerimiz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0